logotype
19 July 2024 - 12:54

Nieuw bankrekeningnummer

We hebben goed nieuws, we hebben weer een bankrekening waarop we uw donaties en giften kunnen ontvangen!

Ons nieuwe bankrekeningnummer is:
NL28 INGB 0102 7432 74
t.n.v. Stichting Bridge to Light

Sinds februari van dit jaar heeft de ABN AMRO onze lopende bankrekening geblokkeerd. We zijn de exacte aanleiding hiertoe nog aan het onderzoeken, we zullen u over de uitkomsten van dit onderzoek nog nader informeren. Onze eerste prioriteit in de afgelopen maanden is echter geweest om een nieuwe rekening te openen. Vanuit nieuwe Europese wetgeving, het zogenaamde KYC (Know-Your-Customer) beleid, is dit een vrij intensief en langdurig proces gebleken, maar gelukkig heeft het wel tot het gewenste resultaat geleid!

We willen u verzoeken, indien u gewend was om maandelijks aan ons te doneren, om de achterstand van de afgelopen 9 maanden alsnog aan ons over te maken. Daarnaast verzoeken we u om uw periodieke donatie weer op te nemen in uw schema van automatische afschrijvingen.

Uiteraard hebben wij er begrip voor wanneer er redenen zijn waardoor het voor u niet mogelijk is om dit jaar het totale bedrag aan donaties te doen voor onze stichting. We staan er ook altijd voor open om met u mee te denken of indien u meer vragen heeft over de situatie. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

comments
2024  Bridge to Light    -   globbersthemes joomla template