logotype
08 April 2020 - 23:33

Sponsor een kind

Als je de toekomst bent, moet je wel een toekomst hebben.

Het is zo makkelijk gezegd: “De jeugd heeft de toekomst!”. Kinderen in Nederland hebben altijd genoeg te eten, kunnen naar school en hebben een kast vol kleren. In veel landen in de wereld is dat wel anders!

kinderenethiopie2In Ethiopië hebben de meeste jongeren weinig keus als het gaat om beïnvloeding van hun toekomst. Voor velen is de toekomst niet rooskleurig. Ze moeten al op zeer jonge leeftijd onder zware omstandigheden verantwoordelijkheid dragen door te werken. Er zijn relatief veel kinderen besmet met HIV/aids en zullen - evenals hun ouders of familie - met deze ziekte moeten leven. Er zijn veel kinderen die door diverse redenen al op jonge leeftijd alleen zijn komen te staan. Hun ouders zijn overleden en juist voor deze kinderen hebben wij een adoptie-programma. Wij willen graag deze kinderen helpen om een betere toekomst op te bouwen.
 
Financiële adoptie is kinderhulp op afstand aan de allerarmste kinderen.

Voor een bedrag van € 35,- per maand draagt u bij aan de kosten die gemaakt worden voor levensonderhoud, huisvesting, onderwijs, hygiëne en gezondheid van de kinderen in Grace Village. Dit komt grofweg neer op een euro per dag! Als sponsor van een kind wordt u geïnformeerd over zijn of haar ontwikkeling en kunt u hem of haar desgewenst een brief of kaart sturen. Uw directe betrokkenheid bij het leven van een kind in Ethiopië is een speciale ervaring, zowel voor het kind als voor u!     

Vul onderstaand formulier in wanneer u via Stichting Bridge to Light een kind wilt sponsoren.

Word kindsponsor

2020  Bridge to Light    -   globbersthemes joomla template